Rotterdam

Bites & Business Rotterdam word gecoördineerd door Susan Jansen en Jacqueline van Rossum

Susan JansenIk ben Susan Jansen, Architect in Rotterdam. Wij richten ons vooral op de particuliere opdrachtgevers. Aanbouwen, opbouwen, interieurwijzigingen. Maar ook splitsingen en technisch tekenwerk behoren tot onze taken. Steeds meer verbouwingsvoorstellen voor makelaars en potentiële kopers. Kortom een zeer wisselende opdrachtenportefeuille. Heel erg leuk om te doen.

Samen met Mickey van Minke Makelaardij, bouw ik aan het format WOONSTUDIO-010 waarbij we particulieren nog een stapje verder willen helpen met hun plannen. Voor vragen over o.a. verbouwen en verkopen bieden we een laagdrempelig platform met onze Pop-Up inloopspreekuren. Op een wisselende locatie zitten makelaar, architect en wie aanschuift (financieel adviseur/ klusbedrijf/ aannemer) klaar om particulieren op weg te helpen naar hun droomwoning.

Verder zit ik in het bestuur van Stichting Archikidz! Rotterdam en heb me nu dus ook opgeworpen als citycoördinator voor Bites en Business Rotterdam.

Samen met Jacqueline ga ik Rotterdam op de Bites & Business kaart zetten!!

 

Hallo ONDERNEEMSTERS van Rotterdam en omstreken: ik ben Jacqueline van Rossum en sinds 2008 als ZZP-er werkzaam in o.a. de tandheelkundige branche. Ik verkoop een innovatieve loepbril mèt draadloos LED-licht-systeem aan tandartsen, mondhygiënisten en andere PROFESSIONALS: Dental Provision  Verder verhuur ik mijzelf aan tandartspraktijken die tijdelijk een paar extra handen en ogen nodig hebben. Ik woon in een mooi appartement “op” Rotterdam-Zuid samen met man en hond en ben sinds twee jaar lid van B & B Rotterdam.  Voor mijn verkoopgesprekken gebruik ik een geweldige, wetenschappelijk bewezen methode ….. en leer ik medewerkers in o.a. tandartspraktijken om hun communicatie-skills te verhogen! Deze methode kun je bekijken op: Whitepaper: ontvang je eigen code  …. eigenlijk voor iedereen die met mensen omgaat, een MUST!

Het is SUPER leuk om dit netwerk te coördineren samen met Susan: een steeds wisselende samenstelling van de groep tijdens het diner, zorgt voor een mooie afwisseling, met een aantal regelmatig aanwezige dames als basis.

Ben je nieuwsgierig geworden: kom gewoon eens een keertje buurten (wel aanmelden!) en bedenk daarna of je je bij ons Rotterdamse Kluppie wilt aansluiten!

WELKOM!!

 

Klik —hier— om te zien wie er lid is van Bites & Business Rotterdam.

De data van de netwerkavonden voor 2016 zijn:

Woensdag 30 maart in Admiraliteit Bar&Kitchen
Dinsdag 17 mei (let op gewijzigde datum!!!) http://www.humphreys.nl/onze-restaurants/humphreys-rotterdam/rotterdam-otto-reuchlinweg
Maandag 20 juni
Woensdag 7 september
Donderdag 20 oktober
Woensdag 30 november

Als je tips hebt voor een leuke locatie stuur ons dan een mailtje, of vertel het op onze bijeenkomst. Tot snel!

 

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

Tot snel ziens bij Bites & Business Rotterdam!

 

Jouw logo hier ook? Dat kan! Gratis voor leden van Bites & Business Rotterdam.

 

 

Susan Jansen – Architect
Jacqueline van Rossum- Onderneemster 12814028_10208132572215045_7783476062888445675_n
Simone ten Haaf – Advocaat Vermeulen&TenHaaf
Sandra Kruin – Vastgoedadvies/ Onderzoek

 

Roos Verhooren- Lead designer

 
Drukwerk

 Mickey Starink – Makelaar/ Taxateur  MIM001-1 WTK logo ORANJE(1)

Reactiemogelijkheid is gesloten