Rotterdam

 

Bites & Business Rotterdam werd gecoördineerd door Susan Jansen en Mickey Starink.

Susan JansenIk ben Susan Jansen, Projectarchitect voor Verbouwjeeigenhuis.nl in Rotterdam. Wij richten ons bij verbouwjeeigenhuis vooral op de particuliere opdrachtgevers. Aanbouwen, opbouwen, interieurwijzigingen. Maar ook splitsingen en technisch tekenwerk behoren tot onze taken. Steeds meer verbouwingsvoorstellen voor makelaars en potentiele kopers. Kortom een zeer wisselende opdrachtenportefeuille. Heel erg leuk om te doen.

Samen met Mickey Staring van Minke Makelaardij bouw ik aan het format WOONSTUDIO-010 waarbij we particulieren nog een stapje verder willen helpen met hun plannen. Voor vragen over o.a. verbouwen en verkopen bieden we een laagdrempelig platform met onze Pop-Up inloopspreekuren. Op een wisselende locatie zitten makelaar, architect en wie aanschuift (financieel adviseur/ klusbedrijf/ aannemer) klaar om particulieren op weg te helpen naar hun droomwoning.

Verder zit ik in het bestuur van Stichting Archikidz! Rotterdam en heb me nu dus ook opgeworpen als citycoördinator voor Bites en Business Rotterdam.

Samen met Mickey ga ik er een succes van maken. Hoe meer vrouwen, hoe meer vreugd. Wij hebben er zin in!

 

Minke Starink“Mijn naam is Minke Starink maar de meeste mensen kennen mij als Mickey. Na 10 jaar gewerkt te hebben bij de grotere makelaarskantoren in Rotterdam, ben ik in maart 2014 als zelfstandig NVM makelaar mijn eigen makelaarskantoor begonnen onder de naam Minke Makelaardij.
Mijn focus ligt op aankoopbegeleiding en taxatie van woningen en appartementen.

Ik werk vanuit huis en kan dat goed combineren met de zorg voor mijn twee kleine kinderen.

Inmiddels heb ik diverse netwerkborrels en evenementen mee gemaakt en heb ik bewust gekozen voor de opzet van Bites & Bussiness vanwege haar open, informele en vriendelijke karakter.

Susan heb ik afgelopen jaar leren kennen op een beurs en er was meteen een klik. Zij heeft mij geïntroduceerd bij B&B en ik hoop samen met haar het concept van B&B meer bekendheid te geven in Rotterdam!

 

Klik —hier— om te zien wie er lid is van Bites & Business Rotterdam.

De data van de netwerkavonden voor 2015 zijn:

Dinsdag 3 februari in Restaurant Soit
Donderdag 19 maart in Dunya Lokanta
Dinsdag 12 mei in …ntb…
Woensdag 24 juni in …ntb…
Dinsdag 4 augustus in …ntb…
Maandag 14 september in …ntb…
Dinsdag 27 oktober in …ntb…
Woensdag 9 december in …ntb…

Wij realiseren ons dat in bovenstaande lijst wel erg vaak ntb staat:-) Wij zijn in overleg met verschillende restaurants en zullen de locaties bekend maken zodra we een reservering hebben. Als je tips hebt voor een leuke locaties stuur ons dan een mailtje, over vertel het op onze bijeenkomst. Tot snel!

 

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

Tot snel ziens bij Bites & Business Rotterdam!