Rotterdam

Bites & Business Rotterdam werd gecoördineerd door Marloes Hoefnagels en Chantall van Alphen – de Visser. Door drukke werkzaamheden en een verhuizing, hebben zijn besloten het stokje over te dragen. Binnenkort lees je hier wie de nieuwe coördinatoren zijn.

Marloes“Ik ben Marloes Hoefnagels (1980) en sinds eind 2011 zelfstandig onderneemster onder de naam Loef Company. Voorheen heb ik ruim 8 jaar als communicatie- en marketing adviseur in verschillende commerciële bedrijven gewerkt. Daar kwam ik er steeds weer achter dat ik de grootste voldoening haal uit de organisatie van evenementen en projecten met een kop en een staart. Voor mijzelf beginnen was dus een spannende, maar logische stap. Ik richt mij met Loef voornamelijk op het organiseren en coördineren van evenementen in de breedste zin van het woord. Van klein tot groot, van publieksevenementen tot particuliere- of b-to-b events (Bites en Business past hier dus perfect in het rijtje). Daarnaast geeft ik communicatie- en marketing advies.

Verder over mij: ik ben getrouwd en sinds juli 2012 de trotse moeder van dochtertje Fiene. Ik sta regelmatig op een hockeyveld, zit in de zomer het liefst op een zeilboot en in de winter sta ik graag op mijn ski’s.

Met Bites en Business hoop ik een mooi netwerk op te zetten in Rotterdam. Voor mijzelf en voor al die andere vrouwen die, net als ik, het standaard netwerken op borrels niet altijd even leuk en makkelijk vinden. Bites en Business is ontspannen, diepgaander, minder “gehaaid” en daardoor naar mijn mening een stuk waardevoller.

Ik zou zeggen, kom een keer mee eten en oordeel zelf. Hopelijk tot snel!”

Chantall de Visser “Mijn naam is Chantall van Alphen-de Visser (1974), een geboren en getogen Rotterdamse. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het Vastgoed in de functies van commercieel secretaresse, directiesecretaresse en marketing medewerker. Organiseren, coordineren, ondersteunen, begeleiden, plannen en bewaken, het zit me in het bloed. Ook netwerken vind ik een leuke bezigheid. Tenminste, als het er niet “te stijf” aan toe gaat. Bites en Business dus!

Mijn man heeft een eigen bedrijf in open haarden in Hillegersberg: Van Alphen Openhaarden. Een klein familiebedrijf in alle vormen van sfeerverwarming. Ik ondersteun hem daar waar nodig met de website, de social media kanalen en actiematige activiteiten zoals bv. direct mails en verkoopcampagnes.

Verder over mij: ik ben de trotse moeder van 2 kleine mannen, Quinn en Mick. Ik ben dol op koken, loop regelmatig hard, ga er graag “op uit” en sta wekelijks op het voetbalveld om mijn mannen aan te moedigen.

Marloes en ik zijn naast oud-collega’s echte vriendinnen. Dit maakt voor ons de combinatie van Bites & Business (& Pleasure) ideaal. Met Bites & Business hoop ik de drempel tot netwerkborrels te verlagen. In deze tijd is netwerken een kostbaar goed waar iedereen, in welke bevolkingslaag dan ook, op een eenvoudige manier gebruik van kan en mag maken. Aan ons de eer om die uitdaging aan te gaan. ”

Klik —hier— om te zien wie er lid is van Bites & Business Rotterdam.

De data van de netwerkavonden voor 2014 zijn:

Woensdag 12 februari in restaurant Cocktailbar Elit

Woensdag 9 april in restaurant La Cazuela (Proveniersstraat)
Dinsdag 17 juni in cafe restaurant Floor
Woensdag 3 september in Blender
Dinsdag 18 november
Woensdag 10 december

Geef je op voor de nieuwsbrief (maillist) als je op de hoogte wilt blijven.

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

Tot snel ziens bij Bites & Business Rotterdam!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Postadres

Funenpark 178
1018 AK Amsterdam

Marijke Krabbenbos

Bel 06 – 4115 4946 of
email contactformulier naar 'Centraal'

Volg ons

© 2010 Bites & Business Bites & Business is een handelsnaam van IdeaCompany
KvK 34239309 • BTW NL203823321 NL19INGB0004346733 tnv IdeaCompany
Suffusion theme by Sayontan Sinha