Amsterdam

Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegen komen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B AmsterdamDonderdag 30 juni 2016 is er weer een diner! De 
locatie houden we nog even geheim.. 
Sta je te trappelen om je al in te schrijven en zo verzekerd te zijn van een plekje? Aanmelden kan hier.

 


Promotie

Lijkt het je leuk om onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur dan een bericht naar amsterdam@bitesenbusiness.nlOp de site en in de mailing wordt jouw cadeau dan onder de aandacht gebracht. En op de avond zelf krijg je de gelegenheid om je cadeau nader toe te lichten, alsmede je bedrijf.


De coördinatie van Bites & Business Amsterdam is sinds oktober 2010 overgedragen door Marijke Krabbenbos (oprichter en eigenaar). Het team van Amsterdam bestaat uit Ilse Lindeijer en Gwendoline Teske.  Bij vragen en opmerkingen kan je hen bereiken via het contactformulier.

ilseIlse Lindeijer (1972) Boekenschrijfster. ♦ Sinds april 2015 ben ik de wereld van het schrijven ingestapt en hoop ik uiteindelijk 1 of meerdere romans te gaan publiceren. ♦ www.hetboekvanilse.nl

“Ga je mee verdwalen? Ik ken de weg.” Eén van mijn favoriete Loesje uitspraken. Ik sla steeds nieuwe wegen in. In maart 2015 ben ik met Bites & Business mee geweest op de leuke Rome trip en heb toen de knoop doorgehakt; ik ga boeken schrijven. 🙂 Ik ben getrouwd met Jan Pieter en samen met ons hondje Neo wonen we aan de Sloterplas in Amsterdam west. Ik houd van afwisseling en netwerken, ik krijg energie van enthousiaste mensen en vind het enorm leuk om mensen te motiveren.

 

Gwendoline TeskeGwendoline Teske (1974) Web Consultant ♥ Ik laat webwinkel eigenaren zien hoe ze kunnen groeien: betere online vindbaarheid, meer structuur én -persoonlijke- zichtbaarheid. ♥ www.Webshop-Academy.nl

Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch bioloog in het AMC, heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap gemaakt en het bevalt me uitstekend. Met vriend en 3 kinderen woon ik in Amsterdam Zuidoost en vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het laagdrempelige karakter van Bites&Business sluit hier goed bij aan en ik geniet van elke avond!

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd en wisselend op de een doordeweekse avond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, klik dan op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

Wil je zien wie er al lid is van Bites & Business Amsterdam? Klik —hier— voor de ledenlijst.


De agenda van Amsterdam voor 2016 ziet er als volgt uit:

– Donderdag 30 juni 2016  -aanmelden-
– Maandag 5 september 2016 KunstenKook 
– Dinsdag 11 of 25 oktober 2016
– Woensdag 16 november 2016
– Donderdag 15 december 2016: Eindejaarsborrel
——–
Oude agenda:
– Donderdag 28 januari 2016: Nieuwjaarsborrel.
– Maandag 22 februari 2016: KunstenKook
– Dinsdag 5 april 2016: Lunch bij WVTTK
– Woensdag 18 mei 2016 KunstenKook

Interesse? Meld je dan snel aan voor:


Onze leden:

Gwendoline Teske Webshop Academy
Karianne Schippers firma
Ilse Lindeijer boekvanilse
Kim Oostveen logo My Tree House
Janneke Smeulders  Fairmail
Yolanda Burger  webguidance
Barbara Trappenburg schrijflab

Reactiemogelijkheid is gesloten