Amsterdam

Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegen komen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam


Maandag 22 februari zijn we opnieuw te gast bij Kunst&Kook in oost. Kom je ook gezellig netwerken en dineren? Aanmelden kan t/m donderdag 19 februari via deze link. 

Promotie
Mocht je ter promotie van je bedrijf een prijs ter beschikking willen stellen, dan wordt deze aan het einde van de avond verloot. Geef dit dan voortijdig door via e-mail aan amsterdam@bitesenbusiness.nl en zet dit niet op je aanmeldformulier.


Hopelijk zien we je dan! Hartelijke groet, Gwen & Ilse


De coördinatie van Bites & Business Amsterdam is sinds oktober 2010 overgedragen door Marijke Krabbenbos (oprichter en eigenaar). Het team van Amsterdam bestaat uit Ilse Lindeijer en Gwendoline Teske.  Bij vragen en opmerkingen kan je hen bereiken via het contactformulier.

ilseIlse Lindeijer (1972) Boekenschrijfster. ♦ Sinds april 2015 ben ik de wereld van het schrijven ingestapt en hoop ik uiteindelijk 1 of meerdere romans te gaan publiceren. ♦ www.hetboekvanilse.nl

“Ga je mee verdwalen? Ik ken de weg.” Eén van mijn favoriete Loesje uitspraken. Ik sla steeds nieuwe wegen in. In maart 2015 ben ik met Bites & Business mee geweest op de leuke Rome trip en heb toen de knoop doorgehakt; ik ga boeken schrijven. :) Ik ben getrouwd met Jan Pieter en samen met ons hondje Neo wonen we aan de Sloterplas in Amsterdam west. Ik houd van afwisseling en netwerken, ik krijg energie van enthousiaste mensen en vind het enorm leuk om mensen te motiveren.

 

Gwendoline TeskeGwendoline Teske (1974) Web Consultant ♥ Ik laat webwinkeliers zien hoe ze kunnen groeien: betere online vindbaarheid, meer structuur én -persoonlijke-zichtbaarheid via www.Webshop-Academy.nl ♥ dol op websites maken

Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch bioloog in het AMC, heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap gemaakt en het bevalt me uitstekend. Met vriend en 3 kinderen woon ik in Amsterdam Zuidoost en vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het laagdrempelige karakter van Bites&Business sluit hier goed bij aan en ik geniet van elke avond!

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd en wisselend op de een doordeweekse avond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, klik dan op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

Wil je zien wie er al lid is van Bites & Business Amsterdam? Klik —hier— voor de ledenlijst.


De agenda van Amsterdam voor 2016 ziet er als volgt uit:

– Donderdag 28 januari 2016: Nieuwjaarsborrel De kosten voor de borrel zijn €10,- voor leden en €15,- voor introducees.
– Maandag 22 februari 2016 KunstenKook Aanmelden
– Dinsdag 5 april 2016
– Woensdag 18 mei 2016 KunstenKook 
– Donderdag 30 juni 2016
– Maandag 5 september 2016 KunstenKook 
– Dinsdag 11 of 25 oktober 2016
– Woensdag 16 november 2016
– Donderdag 15 december 2016: Eindejaarsborrel

Interesse? Meld je dan snel aan voor:


Onze leden:

Gwendoline Teske Webshop Academy
Karianne Schippers firma
Liliane Limpens Poppenvilla by Liliane liliane.eu
Ilse Lindeijer Logo
Kim Oostveen logo My Tree House
Esther Janssen

Reactiemogelijkheid is gesloten