Amsterdam

Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegen komen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B AmsterdamMaandag 5 september 2016 gaan we na de zomerstop dineren bij KunstenKook. Aanmelden kan hier.

 


Promotie

Lijkt het je leuk om onder de aanwezigen, een dienst of product van jouw bedrijf cadeau te doen voor de verloting? Stuur dan een bericht naar amsterdam@bitesenbusiness.nlOp de site en in de mailing wordt jouw cadeau dan onder de aandacht gebracht. En op de avond zelf krijg je de gelegenheid om je cadeau nader toe te lichten, evenals je bedrijf.


De coördinatie van Bites & Business Amsterdam is sinds oktober 2010 overgedragen door Marijke Krabbenbos (oprichter en eigenaar). Het team van Amsterdam bestaat uit Yolanda Burger, Claudia Lukkien en Gwendoline Teske.  Bij vragen en opmerkingen kun je hen bereiken via het contactformulier.

Meer informatie over de nieuwe coördinatoren volgt spoedig!

 

Gwendoline TeskeGwendoline Teske (1974) Web Consultant ♥ Ik help jou en je webwinkel groeien: betere online vindbaarheid, meer structuur én -persoonlijke- zichtbaarheid. ♥ www.Webshop-Academy.nl

Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch bioloog in het AMC, heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap gemaakt en het bevalt me uitstekend. Met vriend en 3 kinderen woon ik in Amsterdam Zuidoost en vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het laagdrempelige karakter van Bites&Business sluit hier goed bij aan en ik geniet van elke avond!

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd en wisselend op de een doordeweekse avond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, klik dan op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

Wil je zien wie er al lid is van Bites & Business Amsterdam? Klik —hier— voor de ledenlijst.


De agenda van Amsterdam voor 2016 ziet er als volgt uit:

– Maandag 5 september 2016: KunstenKook  –aanmelden
– Dinsdag 11 oktober 2016: Geef Amsterdam –aanmelden
– Woensdag 16 november 2016
– Donderdag 15 december 2016: Eindejaarsborrel op het kantoor van Marleen Schulte van MS Advocatuur & Mediation.

Oude agenda:
– Donderdag 28 januari 2016: Nieuwjaarsborrel
– Maandag 22 februari 2016: KunstenKook
– Dinsdag 5 april 2016: Lunch bij WVTTK
– Woensdag 18 mei 2016: KunstenKook
– Donderdag 30 juni 2016 Ratatouille Traiteur


Interesse? Meld je dan snel aan voor:


Onze leden:

Gwendoline Teske Webshop Academy
Karianne Schippers firma
Ilse Lindeijer boekvanilse
Kim Oostveen logo My Tree House
Janneke Smeulders  Fairmail
Yolanda Burger  webguidance
Barbara Trappenburg schrijflab
Marloes Jonker luzamsterdam
Manou van Eerten mecompany

Reageren is niet mogelijk