Amsterdam

 

Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegen komen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam


Woensdag 9 december 2015 geven we een eindejaarsborrel voor leden en introducees bij Betty&Bob: hier kun je je aanmelden

 

De coördinatie van Bites & Business Amsterdam is sinds oktober 2010 overgedragen door Marijke Krabbenbos (oprichter en eigenaar). Het team van Amsterdam bestaat uit Karianne Schippers en Gwendoline Teske. Ilse Lindeijer zal de taken vanaf 1 januari 2016 overnemen van Karianne. Bij vragen en opmerkingen kan je hen bereiken via het contactformulier.

Portret-Karianne-SchippersKarianne Schippers (1967) Ondernemerscoach • Trainer • Verbinder • Adviseur van mensen en teams die dromers én doeners willen zijn. Ik help met het verhelderen, plannen en concreet maken van mooie ideeën via www.firmaklaarvoordestart.nl.

 

 

Gwendoline TeskeGwendoline Teske (1974) Web Consultant ♥ Ik laat webwinkeliers zien hoe ze kunnen groeien: betere online vindbaarheid, meer structuur én -persoonlijke-zichtbaarheid via www.Webshop-Academy.nl ♥ dol op websites maken

Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch bioloog in het AMC, heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap gemaakt en het bevalt me uitstekend. Met vriend en 3 kinderen woon ik in Amsterdam Zuidoost en vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het laagdrempelige karakter van Bites&Business sluit hier goed bij aan en ik geniet van elke avond!

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd en wisselend op de een doordeweekse avond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, klik dan op onderstaande button. Je kan natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

Wil je zien wie er al lid is van Bites & Business Amsterdam? Klik —hier— voor de ledenlijst.


De agenda van Amsterdam voor 2015 ziet er als volgt uit:

wo 9-12-2015 Eindejaarsborrel De kosten voor de borrel zijn €10,- voor leden en €15,- voor introducees.

Interesse? Meld je dan snel aan voor:


Onze leden:

Gwendoline Teske Webshop Academy
Karianne Schippers firma
Liliane Limpens Poppenvilla by Liliane liliane.eu
Ilse Lindeijer Logo
Kim Oostveen logo My Tree House
Esther Janssen