Amsterdam

 
Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegen komen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam

De coördinatie van Bites & Business Amsterdam is sinds oktober 2010 overgedragen door Marijke Krabbenbos (oprichter en eigenaar). Het team van Amsterdam bestaat uit Karianne Schippers en Gwendoline TeskeBij vragen en opmerkingen kan je hen bereiken via het contactformulier.

Portret-Karianne-SchippersKarianne Schippers (1967) Ondernemerscoach • Trainer • Verbinder • Adviseur van mensen en teams die dromers én doeners willen zijn. Ik help met het verhelderen, plannen en concreet maken van mooie ideeën via www.firmaklaarvoordestart.nl.

 

 

 

Gwendoline TeskeGwendoline Teske (1974) Web Consultant ♥ Ik help webwinkeliers om van hun klanten groupies te maken en zorg voor meer online vindbaarheid en zichtbaarheid via www.Webshop-Academy.nl, ♥ websites maken en ik blog graag.

Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch bioloog in het AMC, heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap gemaakt. Het bevalt me goed! Met vriend en 3 kinderen woon ik in Amsterdam Zuidoost en vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het laagdrempelige karakter van Bites&Business sluit hier goed bij aan en ik geniet van elke avond!

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd en wisselend op de een doordeweekse avond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, klik dan op onderstaande button. Je kan natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

Wil je zien wie er al lid is van Bites & Business Amsterdam? Klik —hier— voor de ledenlijst.

De agenda van Amsterdam voor 2015 ziet er als volgt uit:

2015

ma 19-1-2015 kunstenkook.nl
wo 4-3-2015 Marijke Krabbenbos’ nieuwe woning aanmelden

Het boek van Pauline Meursing “Leven vanuit je Oorspronkelijkheid” kun je winnen deze avond! En ook een voedings/lifestyleadvies of een fijne voetreflexmassage van Wilma Koolen is een prijs waar je kans op maakt.
ma 13-4-2015 kunstenkook.nl aanmelden
wo 14-10-2015 aanmelden
wo 9-12-2015 Proeverij
Interesse? Meld je dan snel aan voor:

netwerkavond

- lid worden

maillist