Amsterdam

Netwerken, zonder ‘netwerken’ is misschien wel de juiste omschrijving. Boeiende mensen tegen komen voor wie jij wellicht de oplossing bent of vice versa.

Ingelise de Jongste – DG Graphic Design – Lid B&B Amsterdam

De coördinatie van Bites & Business Amsterdam is sinds oktober 2010 overgedragen door Marijke Krabbenbos (oprichter en eigenaar). Het team van Amsterdam bestaat uit Karianne Schippers, Gwendoline Teske en Sitara EdwardBij vragen en opmerkingen kan je hen bereiken via het contactformulier.

 

Portret-Karianne-SchippersKarianne Schippers (1967) Ondernemerscoach • Trainer • Verbinder • Adviseur van mensen en teams die dromers én doeners willen zijn. Ik help met het verhelderen, plannen en concreet maken van mooie ideeën via www.firmaklaarvoordestart.nl.

 

gwen teskeGwendoline Teske (1974) Webwinkel Consultant ♥ Ik help webwinkeliers naar meer online vindbaarheid en zichtbaarheid via www.Webshop-Academy.nl, maak websites en blog graag.

Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch bioloog in het AMC, heb ik de grote sprong naar het ondernemerschap gemaakt. Het bevalt me goed! Met vriend en 3 kinderen woon ik in Amsterdam Zuidoost en vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het laagdrempelige karakter van Bites&Business sluit hier goed bij aan en ik geniet van elke avond!

 

Sitara Sitara Edward (1975) * Interim management * Project management * Verandermanagement * Organisatieadvies * Coaching * Training

 

De netwerkavonden van Amsterdam worden 1x per 6 weken georganiseerd en wisselend op de dinsdag, woensdag- en de donderdagavond. Tussendoor organiseren wij ook ‘specials’ zoals de ‘mixed edition’ waarbij zowel mannen als vrouwen welkom zijn of de ‘xmas edition’ waarbij iedereen een cadeau meeneemt. Mocht je middels een mailing op de hoogte willen blijven van de avonden, klik dan op onderstaande button. Je kan natuurlijk ook zelf de webagenda in de gaten houden.

De agenda van Amsterdam voor 2014 ziet er als volgt uit:

di 21 jan (nieuwjaarsborrel)
wo 12 febr in Magazzino
do 27 maart bij Vegadutchie
di 13 mei bij Matias
wo 18 juni bij Sal Gorda
wo 1 oktober Wijnproeverij bij Arisz et al.
ma 10 november
do 11 december (borrel)

 

Wil je zien wie er al lid is van Bites & Business Amsterdam? Klik —hier— voor de ledenlijst.

 

Interesse? Meld je dan snel aan voor:

- netwerkavond

- lid worden

- maillist

Postadres

Funenpark 178
1018 AK Amsterdam

Marijke Krabbenbos

Bel 06 – 4115 4946 of
email contactformulier naar 'Centraal'

Volg ons

© 2010 Bites & Business Bites & Business is een handelsnaam van IdeaCompany
KvK 34239309 • BTW NL203823321 NL19INGB0004346733 tnv IdeaCompany
Suffusion theme by Sayontan Sinha