Amersfoort

 

De coördinatie van Bites & Business Amersfoort is in handen van Sandra van der Kuilen en Winny Bos.

Bites & Business Amersfoort is informeel netwerken middels de enveloppenmethode™. Je leert nieuwe mensen kennen, doet inspiratie op, deelt kennis en helpt elkaar verder.

Interesse om een keer deel te nemen. Check de agenda of meld je aan voor de nieuwsbrief, facebook Bites & Business 033 of twitter @bitesenbusiness.

We ontmoeten je graag bij Bites & Business Amersfoort!

Schermafbeelding 2014-03-02 om 15.08.17

Sandra van der Kuilen is vitaal en leefstijlcoach in haar praktijk GezondeStijl. Ik help vrouwen, mannen en kinderen om blijvend hun gedrag te veranderen voor een gezonde stijl van leven en meer vitaliteit. Gezonde voeding, de juiste beweging en voldoende rust geven vrijheid en kracht om je leven in te vullen zoals je dat zelf wilt binnen je werkelijke mogelijkheden. Individueel of in gezinsverband vinden mijn klanten door educatie en coaching de gewenste balans voor blijvend resultaat; een fit en actief bestaan, veerkracht, een gezond gewicht en een gezonde basis voor de kinderen. Voor mijn eigen vitaliteit geniet ik van heerlijk puur en zo min mogelijk bewerkt eten, beweeg ik me het liefst in de buitenlucht en kokkerel ik zo vaak mogelijk samen met mijn 4-jarige dochter.”

Winny Bos

Winny Bos heeft Naar Hartenlust een schrijfplek gecreëerd met 2 schrijfcafés in het Eemhuis en in het stadscafé De Observant. Schrijven is een inspirerende reis naar jezelf. Ze schrijft op dit moment een boek over hoe het is om een kind te zijn van een beroepsmilitair en wat dit betekent voor je volwassen worden. En heeft een programma in ontwikkeling voor het schrijven van je eigen levensverhaal.

Wie zijn de leden van Bites & Business Amersfoort?

De data voor 2015:
– dinsdag 2 juni – De Pastinaeck
– woensdag 9 september – Juffrouw Jacoba
– donderdag 22 oktober – Trek Theaterkeuken & Café
– dinsdag 1 december

Interesse? Meld je dan aan voor:
– netwerkavond
 lid worden
– maillist