Amersfoort

De zomervakanties zijn weer voorbij en het gewone ritme gaat weer beginnen. Wie weet geniet jij nog van een heerlijke vakantie of van de zon in Nederland. De voorbereidingen voor ons netwerkdiner zijn alweer in volle gang. Wij hopen dat het mooie weer nog aanhoudt, want op dinsdag 13 september gaan we genieten van een heerlijke barbecue. Aanmelden kan tot 6 september!

De barbecue vindt plaats op de binnenplaats bij Restaurant De Vier Broers, Lieve Vrouwenkerkhof 8-10, 3811BA Amersfoort.

Breng ook anderen op de hoogte of neem een introducé mee. We zien graag weer nieuwe gezichten!

 

Wist je dat...

Wij ook een groep Bites & Business Amersfoort hebben op LinkedIn. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor deze groep!

 


De coördinatie van Bites & Business Amersfoort is in handen van Felicia Lobo en Angelique van der Meyden. Wij stellen ons graag aan jullie voor:

Felicia LoboFelicia Lobo is eigenaar van FDL, een werving, selectie en uitzendbureau dat actief is in regio Amersfoort. De missie van FDL is om werkzoekende en bedrijven vlot en op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden. FDL vult administratieve, commerciële, financiële en technische functies in. Felicia en haar team doen er alles aan om opdrachtgevers en werkzoekende op een laagdrempelige, zorgvuldige en vooral plezierige wijze bij te staan. FDL staat voor een Flinke Dosis Loyaliteit én een moeiteloze match!

Angelique van der MeydenAngelique van der Meyden is Virtueel Assistent (Het Virtuele Regelhuis), zij helpt trainers & coaches met de structuur en organisatie van hun bedrijf. Je kunt daarbij denken aan werkzaamheden rondom dagelijks management, online marketing, communicatie en de gehele organisatie van workshops, trainingen en events. Zowel on- als off-line want vandaag de dag kun je niet meer om online tools heen. “Het is heerlijk om zelfstandig ondernemers te helpen aan de groei van hun bedrijf”. 

Ik ontmoet jullie graag bij de netwerkavonden van Bites & Business, want door kennis te delen kan iedereen groeien!

 


Reserveer de volgende data in de agenda voor de netwerkdiners van B&B Amersfoort in 2016:

Donderdag 21 april, helaas hebben wij vanwege het geringe aantal aanmeldingen dit netwerkdiner moeten annuleren.
Dinsdag 17 mei Restaurant De Vier Broers, Lieve Vrouwenkerkhof 8-10, 3811BA Amersfoort. Aanmelden voor 10 mei!
Woensdag 22 juni
Dinsdag 13 september Restaurant De Vier Broers, Lieve Vrouwenkerkhof 8-10, 3811BA Amersfoort. Aanmelden voor 6 september!
Dinsdag 25 oktober
Woensdag 23 november

Zin in een inspirerend netwerkdiner? Meld je dan aan voor de netwerkavond!
Wil je op de hoogte blijven over Bites & Business, meld je aan voor de nieuwsbrief!
Zien wie er lid is van Bites & Business Amersfoort, klik op de ledenlijst.

Heb je vragen, bel of mail ons gerust.
Amersfoort@bitesenbusiness.nl
Felicia (06) 21 23 57 64
Angelique (06) 57 32 66 73

Tot ziens bij een van onze netwerkavonden!

Reageren is niet mogelijk