Amersfoort

 

De coördinatie van Bites & Business Amersfoort is in handen van Sandra van der Kuilen en Winny Bos.

Bites & Business Amersfoort is informeel netwerken middels de enveloppenmethode™. Je leert nieuwe mensen kennen, doet inspiratie op, deelt kennis en helpt elkaar verder.

Interesse om een keer deel te nemen. Check de agenda of meld je aan voor de nieuwsbrief.

We ontmoeten je graag bij Bites & Business Amersfoort!

Schermafbeelding 2014-03-02 om 15.08.17

Sandra van der Kuilen is vitaal en leefstijlcoach in haar praktijk GezondeStijl. Ik help vrouwen, mannen en kinderen om blijvend hun gedrag te veranderen voor een gezonde stijl van leven en meer vitaliteit. Gezonde voeding, de juiste beweging en voldoende rust geven vrijheid en kracht om je leven in te vullen zoals je dat zelf wilt binnen je werkelijke mogelijkheden. Individueel of in gezinsverband vinden mijn klanten door educatie en coaching de gewenste balans voor blijvend resultaat; een fit en actief bestaan, veerkracht, een gezond gewicht en een gezonde basis voor de kinderen. Voor mijn eigen vitaliteit geniet ik van heerlijk puur en zo min mogelijk bewerkt eten, beweeg ik me het liefst in de buitenlucht en kokkerel ik zo vaak mogelijk samen met mijn 4-jarige dochter.”

Winny Bos

Winny Bos is veranderbegeleider bij Naar Hartenlust. Al schrijvend laat ik mensen merken dat je meer weet dan je denkt. Je van tevoren inzichten nooit kunt bedenken, die je tegenkomt als je schrijft. Het is een inspirerende reis naar jezelf al schrijvend, lezend en luisterend. Schrijven is voor mij niet weten wat ik denk, totdat ik lees wat ik wil zeggen.

 

Wie zijn de leden van Bites & Business Amersfoort?

De data voor 2015:
– dinsdag 27 januari
– woensdag 11 maart
– maandag 20 april
– dinsdag 2 juni
– woensdag 9 september
– donderdag 22 oktokber
– dinsdag 1 december

Interesse? Meld je dan aan voor:
– netwerkavond
- lid worden
maillist

Sorry, the comment form is closed at this time.