Amersfoort

 

De coördinatie van Bites & Business Amersfoort is tot januari 2016 in handen van Winny Bos en Hetty Buist. Voor 2016 en > wordt een nieuwe coördinator(en) gezocht. Interesse om het coördinatorschap over te nemen, mail dan naar Marijke Krabbenbos, marijke@bitesenbusiness.nl

Bites & Business Amersfoort is informeel netwerken middels de enveloppenmethode™. Je leert nieuwe mensen kennen, doet inspiratie op, deelt kennis en helpt elkaar verder.

Interesse om een keer deel te nemen. Check de agenda of meld je aan voor de nieuwsbrief, facebook Bites & Business Amersfoort of twitter @bitesenbusiness.

We ontmoeten je graag bij Bites & Business Amersfoort!

Winny Bos

Winny Bos voor rouwen op eigen wijze. Mijn missie is mannen en vrouw te begeleiden bij hun rouw na verlies van een dierbare. Ik weet hoe het is en wat voor een impact het heeft op jouw leven.  En jij, jij doet dat op jouw eigen wijze.
Schrijfcafe Amersfoort voor een inspirerende schrijfreis. Iedere 2e maandag van de maand van 09.30-11.30 uur in het Eemhuis en iedere laatste zaterdag van de maand van 10.30-12.30 uur bij Seats2Meet locatie Meet & Discover.
Women Inc. als gespreksleider AanTafel voor een goed gesprek met bekende of onbekende vrouwen? Schuif aanTafel bij jou in de buurt en zet jouw dromen om in durven en doen! Met behulp van gespreksmethodieken motiveer je jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen.

Hetty BuistHetty Buist is websitemanager van Kidsproof Amersfoort, het grootste online platform voor vraag en aanbod van kinderactiviteiten per stad of regio. Onze doelgroep is kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Op de site vind je eropuit-tips, leuke clubjes, originele verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke eetgelegenheden, handige zorg & opvoedingsadressen en nog veel meer!

Wie zijn de leden van Bites & Business Amersfoort?

De data voor 2015:
dinsdag 27 januari – Restaurant Spui
woensdag 11 maart – ’t Tuinhuys van Hotel Lange Jan
maandag 20 april – huiskamer eettafel Winny
dinsdag 2 juni – De Pastinaeck
woensdag 9 september – De Vereeniging
donderdag 29 oktober – Grandcafé Hemels
dinsdag 1 december – De Vier Broers

De data voor 2016 zijn gepland. De voortgang is afhankelijk van een nieuwe coördinator(en). Interesse om het coördinatorschap van ons over te nemen, mail dan Marijke Krabbenbos, marijke@bitesenbusiness.nl
maandag 25 januari
dinsdag 8 maart
woensdag 20 april
donderdag 2 juni
maandag 10 oktober
donderdag 24 november

Interesse? Meld je dan aan voor:
– netwerkavond
– lid worden
– de nieuwsbrief