Amersfoort

Bites & Business Amersfoort is in 2012 gestart. Momenteel zijn Felicia Lobo en Angelique van der Meyden de citycoordinatoren.

Felicia LoboFelicia Lobo is eigenaar van FDL, een werving, selectie en uitzendbureau dat actief is in regio Amersfoort. De missie van FDL is om werkzoekende en bedrijven vlot en op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden. FDL vult administratieve, commerciële, financiële en technische functies in. Felicia en haar team doen er alles aan om opdrachtgevers en werkzoekende op een laagdrempelige, zorgvuldige en vooral plezierige wijze bij te staan. FDL staat voor een Flinke Dosis Loyaliteit én een moeiteloze match!

Angelique van der MeydenAngelique van der Meyden is Virtueel Assistent (Het Virtuele Regelhuis), zij helpt trainers & coaches met de structuur en organisatie van hun bedrijf. Je kunt daarbij denken aan werkzaamheden rondom dagelijks management, online marketing, communicatie en de gehele organisatie van workshops, trainingen en events. Zowel on- als off-line want vandaag de dag kun je niet meer om online tools heen. “Het is heerlijk om zelfstandig ondernemers te helpen aan de groei van hun bedrijf”. 

Ik ontmoet jullie graag bij de netwerkavonden van Bites & Business, want door kennis te delen kan iedereen groeien!

Data van B&B Amersfoort in 2016:
woensdag 17 februari – De Observant

andere data volgen snel

 

Wie zijn de leden van Bites & Business Amersfoort?

Interesse? Meld je dan aan voor:
netwerkavond
lid worden
de nieuwsbrief

Reactiemogelijkheid is gesloten